Upplev Spanien med Supreme Incoming

Supreme Incoming

Supreme Incoming er en liten B2B innkommende agent i Spania med kontor i Palma Mallorca. Vi arrangerar resor för grupper från Norge, Sverige och Danmark.

Vi fokuserer på å skape uforglemmelige skreddersydde reiser til Spania for nordiske kunder. På kontoret i Palma pratar vi norska, svenska och danska.

Supreme Incoming samarbeider med reisebyråer, eventplanleggere og selskaper i Norden.

Vi tilbyr tradisjonelle og innovative reiseopplevelser; insentiver, og MICE for bedrift- og fritidsreisende og grupper av alle størrelser.


Läs mer om Supreme Incoming på denna länk

Tveka inte att kontakta mig via e-post om du undrar över någonting.


Konferens i Palma de Mallorca


Vi på Supreme Incoming har kontor i Palma de Mallorca och personal på plats om pratar all svenska, danska och norska. Vi tar hand om din konferensresa från A till Ö.

I Palma de Mallorca finns alla förutsättningar för att arrangera den ultimata företagsresan. Hos Supreme Incoming hittar du ett brett utbud av produkter och tjänster som passar perfekt för grupp- och företagsresor. Från bekväma konferenslokaler till spännande aktiviteter och utflykter, vi har allt du behöver för en lyckad vistelse. Välkommen till Medelhavets pärla!

Mat och Kultur


Kombinera trendiga restauranger och barer i Palmas gamla stad med härligt genuina spanska luncher ute på landsbygden. Här hittar du traditionella gamla gårdar/Fincor där du kan prova lokala delikatesser som kallpressad olivolja, det goda mallorcanska vinet.

Konferera i Palma - Vi hjälper dig


Vi har vårt kontor i Palma och mer än 30 årig samlad erfarenhet av grupp och företagsresor till Palma. Skicka in formuläret nedan och vi återkommer med prisförslag kring ditt arrangemang i Palma.

Kontaktformulär / Intresseanmälan grupp/konferensresa till Palma de Mallorca.

Du bestämmer själv hur du vill bli kontaktad. Offerten är kostnadsfri och skräddarsys efter Ert företags/grupps önskemål och behov.